rec.elmor.se
Reklam
FAQ

Vad ska jag skriva i recensionen?
I recensionen ska du beskriva vilken typ av vara affären gällde, hur affären gick till samt hur nöjd du var med affären. Om det uppstog några problem så ta även upp det då det kan vara av intresse för användare som ska göra affär med den du recenserat.

Varför får jag ett felmeddelande när jag ska lägga in en recension?
I felmeddelandet står det varför recensionen inte kunde läggas in i databasen. Kontrollera att du skrivit rätt i alla fält och kryssat i rätt alternativ. Om det ändå inte fungerar kan det vara en bugg, och då får du gärna skicka ett mail/pm till elmor eller annan admin med information om vad du fyllde i och vilket felmeddelande du fick (förslagsvis via screenshot).

Sidan renderas konstigt i min webbläsare?
Om du tycker att något inte ser ut som det ska i din webbläsare så skicka ett mail/pm med ett screenshot på hur det ser ut för dig samt vad du har för operativsystem, webbläsare och ev plugins.

Recensionen jag skrev har ännu inte kommit in i databasen?
Recensionen kommer inte in direkt i databasen, utan måste först godkännas av någon av administratörerna. Det kan ta allt från någon minut till några dagar (vi försöker kolla databasen dagligen). Om det tar väldigt lång tid så ta kontakt med någon admin, det kan vara så att recensionen nekats men då kontaktar vi recensenten i fråga och förklarar varför den inte godkänndes. I framtiden kan det bli så att ett mail skickas ut till den angivna epost-adressen om den inte skulle bli godkännd.

Jag har förslag på förbättringar av databasen, vart vänder jag mig?
Förslag på ändringar av databasen skickas till elmor, för kontaktinformation så ta en titt på Kontakt-sidan!

Sök
Bästa köpare/säljare
Namn Betyg
JorisS 5.00
ante_ante 5.00
valkonen 5.00
embu 5.00
Bjornstrom 5.00
Sämsta köpare/säljare
Namn Betyg
exstaz 1.00
zEEpE 1.00
klintan 1.00
fordie 1.00
i-or 1.00
Flest recensioner
Namn Antal
elmor 168
EliXyR 123
JorisS 121
ante_ante 101
Captain kid 97
Reklam